Név: Kereszty Szilvia
Időpont: 2012/12/16
Reptér/helyszín: LHBP
Pozíció: TWR
Értékelés:

Egy remek lendülettel és határozottsággal kezdte a vizsgát, de sajnos ismételten átcsúszott egy kissé összezavart állapotba – ismételten rengeteg pilóta jelentkezett be egyszerre, türelmetlenül és a végén néha már nem tudta, hogy ki a következő a sorrendben. A korábbihoz képest pozitívumként jelenik meg, hogy jobban figyel már a forgalom alakulására, de még mindenképpen gyakorolni kell.

Gyakran előfordultak olyan kisebb-nagyobb hibák (figyelmetlenségek) – fóniai és technikai egyaránt – melyek arra utalnak, hogy egy kicsit kapkodásban volt az irányító, vagy konkrétan egy adott gép/dolog kikerülte a figyelmét, vagy esetleg túlságosan izgult a vizsga kimenetele miatt. A forgalomszervezés és irányítás határozottan javult, de ezen a téren is kell még gyakorolni. Fónialag előfordultak érdekes kifejezések, melyek egy kissé negatív fényt vetítettek a dolgokra.

Összességében elmondható, hogy a jelölt határozottan javulást mutat az irányítási technikában; értékelésben egy erős 3-as érdemjegyet adnék: Kisebb forgalomban tökéletesen irányít, de egy nagyobb üzemben könnyen borulhat a dolog.

Vizsgabiztos: Dániel Zsolt

Eredmény: Sikeres